Home Menu Over 't bed Openingsuren en contact
Apero hapjes
Secreto n.7
23
Goujonettes
verse tartaar
16
Oester (Tia Mara)
per stuk
3,5
Padron pepers
gegrild
12
Voorgerechten
Tzatziki van verse geitenkaas
groene gazpacho, romanesco bloemkool
22
Garnaalkroketten
gefrituurde peterselie, gegrilde citroen
25
Salade van kreeftenstaart
groene appel, zure room met zachte curry, kruidensla
29
Mosselen op Thaise wijze
24
Gebakken eendenlever
chutney van verse vijgen en brioche
28
Hoofdgerechten
Gebraiseerde varkenswangen met Chimay bleu
mosterd van De Ster, waterkers, puree
28
Hoevekip
ravioli van boschampignons en zwezerik, vol au vent saus, gegrilde spitskool
34
Filet Pur
kropsla, frietjes, peperroom of béarnaise
39
Tonijnsteak
gebakken courgette met oregano, tomatenvinaigrette met witte perzik, krieltjes
36
Zalmfilet op vel gebakken
spitskool, mosterdsaus, waterkers, puree
35
Tartaar van rode biet
kersen, koffiecrumble, feta, rode klaverzuring
25
VOOR DE KLEINSTEN
Balletjes in tomatensaus
16
Desserts
Café glacé
huisgemaakt koffie-ijs
9
Crème brûlée
9
Coupe colonel
citroensorbet & vodka
9
Vanille-ijs met chocolade-espuma
10
Sabayon (2 personen)
van kriek
22
Kaasbord
samengesteld door The Cheese Rebel
15